Конкурс за акредитацију програма сталног стручног усавршавања у библиотечко-информационој делатности за 2017. годину

Расписан КОНКУРС за акредитацију програма сталног стручног усавршавања у библиотечко-информационој делатности за 2017. годину. На основу члана 3. став 3. Правилника о сталном стручном усавршавању у библиотечко-информационој делатности („Службени гласник РС“ бр. 18/13) Народна библиотека Србије расписује Конкурс за акредитацију програма сталног стручног усавршавања у библиотечко-информационој делатности за 2017. годину. Пријаве на конкурс достављају се од 1. до 30. септембра 2016. године

Право учешћа на Конкурсу имају правна и физичка лица са подручја Републике Србије.
Пријаве за сваки појединачни програм подносе се у папирној и електронској форми. Комплетна пријава у папирној форми доставља се у два примерка.
Електронска пријава шаље се на имејл адресу секретара Комисије за стална стручна усавршавања у библиотечко-информационој делатности: vesna@nb.rs

Појединачна пријава на Конкурс мора да садржи пропратно писмо и следећа документа:

• попуњен формулар пријаве на Конкурс (прилог 1) (у папирној и електронској форми).
• доказ подносиоца програма о обезбеђености ресурса потребних за извођење програма уз потпис законског заступника предлагача програма оверен печатом (прилог 2а), односно, уз потпис аутора програма ако је физичко лице (прилог 2б) (у папирној и електронској форми).
• рецензију са потписом и кратком биографијом рецензента (у папирној и електронској форми). Рецензент мора бити стручан и релевантан за тему и предмет пријављеног програма.
• доказ о појединачној уплати 7. 500, 00 динара по једној пријави на име покрића трошкова стручних и административно-техничких послова на текући рачун Народне библиотеке Србије број: 840-506668-17, сврха уплате: „Учешће на Конкурсу за акредитацију програма сталног стручног усавршавања“.

Конкурсну документацију неопходно је попунити ћириличним писмом, користећи искључиво фонт Times New Roman, величине 12, у Unicode распореду.

– За пријаву програма који су већ били акредитовани за 2016. годину, потребно је доставити извештај о реализацији или плану реализације до краја текуће године.
Формулар и обрасци који су саставни део документације налазе се на веб сајту Народне библиотеке Србије: http://www.nb.rs/pages/article.php?id=24402
Учесник конкурса лично одговара за тачност података унетих у формулар.

  • Пријаве на конкурс достављају се од 1. до 30. септембра 2016. године препорученом пошиљком на адресу: Народна библиотека Србије, Скерлићева 1, 11000 Београд, Поштански фах 2, уз назнаку: „За Комисију за акредитацију програма сталног стручног усавршавања“.
    Непотпуне, неправилно попуњене и неблаговремено послате пријаве неће бити разматране.

    О резултатима конкурса Народна библиотека Србије обавестиће све подносиоце пријава најкасније до 31. децембра 2016. године. Списак акредитованих програма биће објављен на интернет сајту Народне библиотеке Србије.

    УПРАВНИК
    Ласло Блашковић

Извор:

Народна библиотека Србије

 

Posted on 1. septembar 2016., in Biblioteka, Konkursi, Vesti. Bookmark the permalink. Ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: